11 nov 2009

Le Kliff Chef's table and Winemaker's Dinner


The meeting is this Novemeber 18th, 20:00 hours
40 seats available, today wednesday 11th, left - 25 seats available



THIS EXPERIENCE INCLUDES:
7 COURSES MEAL DINNER WITH 4 AMAZING WINES! INCLUDING ONE LIMITED EDITION WITH ONLY 950 BOTLES IN THIS WORLD!!



UNO

SHOT DE MARISCOS CON ESPUMA DE CERVEZA OSCURA

SEAFOOD SHOT WITH DARK BEER FOAM


TWO

MARLIN AHUMADO EN FRIO CON ALCAPARRA Y ACEITE DE OLIVA

COLD SMOKED MARLIN WITH CAPERS AND OLIVE OIL

MARELLA 2008, SINERGI-VT, JOSELUIS DURAND, VALLE DE GUADALUPE

100% SAUVIGNON BLANC, CRIANZA: 3 MESES EN BARRICA / 3 MONTHS IN BARREL / 2 MESES EN BOTELLA / 2 MONTHS IN BOTTLE PRODUCCIÓN / PRODUCTION 950 BOTELLAS / BOTTLES


TRES

ENSALADA DE TOMATES: HEIRLOOM, CHEROKEE Y ZEBRA CON SALICORNIA, QUESO DE CHIVA Y ALBAHACA LIMÓN

TOMATOES SALAD: HEIRLOOM, CHEROKEE AND ZEBRA WITH SALICORNIA, GOAT CHEESE, MINT AND LEMON


FOUR

TARTARE DE ALMEJA CHILUDA CON AGUACATE Y PAN AHUMADO

GEODUCK CLAM TARTARE WITH AVOCADO AND SMOKED BREAD

FILIDITH 2008, DIOSA VID, BRUNO MADRAZO, VALLE DE GUADALUPE

CHENNIN BLANC, PALOMINO, CHARDONNAY


CINCO

ABULON ROJO DE CULTIVO DE ERENDIRA B.C, ASADO A LA LEÑA CON ERIZO SILVESTRE

FARM RED ABALON FROM ERENDIRA B.C. GRILLED ON WOOD WITH SEA URCHIN


SIX

LANGOSTA ROJA CONFITADA EN MANTECA DE SU CARCASA CON FRIJOLES CHINITOS, EMULSION DE SU CORAL Y PAN DE PARRILLA (NUESTRA VERSIÓN DE LA YA FAMOSA LANGOSTA PUERTO NUEVO)

BUTTER SHELL CONFITED RED LOBSTER WITH FRIED BEANS, CORAL EMULSION AND GRILLED BREAD (OUR VERSION OF THE WORLD FAMOUS PUERTO NUEVO LOBSTER)

CHENIN-COLOMBARD 2007, BIBAYOFF, DAVID BIBAYOFF, VALLE DE GUADALUPE

CHENIN BLANC (70%) Y COLOMBARD (30%)


SIETE

ARROZ CON LECHE – DECONSTRUCCIÓN

RICE & MILK - DECONSTRUCTION

DOMINÓ BLANCO, VINISTERRA, CHRISTOPH GAERTNER, VALLE DE GUADALUPE

100% VIOGNIER



PRECIO POR PERSONA / PRICE PER PERSON

U$D 92.00

MIERCOLES 18 DE NOVIEMBRE – SOLO CON RESERVACION

U$D 25.00 DÓLARES DE DEPOSITO POR PERSONA

U$D 25.00 DEPOSIT PER PERSON

RESERVACIONES: reserva@lekliff.com, 322 2240975 / 322 2253075


No hay comentarios:

Publicar un comentario